Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szalagkorlátot szakított egy lengyel rendszámú kamion az M3-ason, Gödöllőnél

2014-07-08 17:03:56

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között fordult keresztbe egy kamion július 8-án 15 óra 15 perckor az M3-as autópályán, Gödöllőnél – írta a police.hu. A baleset a főváros felé vezető oldalon, a 27-es kilométerszelvénynél történt. A járműszerelvény – miután a pályatesten keresztbe fordult – átszakította a szalagkorlátot és átsodródott az autópálya fővárosból kifelé vezető oldalának belső sávjába.

A baleseti helyszínelés idejére az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 38-as kilométernél (Bagi csomópont) a 3-as számú főútra terelték a rendőrök. Az autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán egy sávra korlátozódott a forgalom.


Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője a balesettel kapcsolatosan az MTI-nek elmondta: szerencsére, senki sem sérült meg, de a lengyel rendszámú kamion üzemanyagtartályából szivárgott a gázolaj. A helyszínre a gödöllői és az aszódi tűzoltók vonultak ki, akik hordókba fejtették át a több száz liternyi üzemanyagot, illetve felmérték, hogyan lehet egy sávot felszabadítani. A baleset körülményeit a Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online