Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Páratlan gödöllői helyezések a diákolimpián

2014-06-20 17:54:05

Június 15-e és18-a között négy sportágban, 68 csapat, összesen csaknem 800 fiatalja mérte össze a tudását Pécsett, a Diákolimpia összevont labdajátékok III. korcsoportos országos döntőjében. Az indulók között két gödöllői tanoda nebulói is ott voltak: az Erkel iskola lányai röplabdában, a Hajós iskola legényei (képen) kézilabdában indultak csatába.

A jobb eredményt az Ács Tibor és Zsembery Tamás irányításával készülő Hajós iskolás fiúk érték el, akik nagyon szerencsétlenül jöttek ki a csoportkörben végbement körbeverésből, és mindössze egyetlen gólon múlt, hogy nem jutottak be az elődöntőbe. Az ötödik pozícióért lejátszott helyosztón azonban felülmúlták a Tiszaföldvár csapatát.


Szabados István és Gadanecz György szakmai munkáját dicséri az Erkel iskola leány röplabda-csapatának teljesítménye. Az ország legjobb nyolc együttese közé jutott gödöllői formáció számára – bár szoros meccseket játszott – ugyan nem termett babér a csoportmérkőzések során, ám a helyosztón a házigazdának számító Pécs-Mecsekalja ellen sikerült 3-0 arányban nyerni, és ezzel megkaparintani a 7. helyet.


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online