Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megütötte a sértettet, úgy rabolta el a kerékpárját

2014-06-11 08:39:36

Őrizetbe vétele mellett indított eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya V. Richárd 19 éves bagi lakos ellen, akit rablás bűntett elkövetésével gyanúsítanak – írja a police.hu.

Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított június 8-án, a reggeli órákban Gödöllő egyik utcájában összetalálkozott a kerékpárját toló sértettel, akit arra utasított, hogy a biciklit adja át neki. A 17 éves fiú nem tett eleget a felszólításnak, ezért V. Richárd ráfogott a kerékpárra és megpróbálta azt elvenni a sértettől, ami nem sikerült. A 19 éves gyanúsított ekkor egy alkalommal megütötte a sértettet és kirántotta a kezéből a biciklit, amire felült és távozott a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkihallgatást, aminek eredményeként a 19 éves férfit a késő esti órákban Bagon elfogták és előállították. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését.
A rendőrök a sértett kerékpárját egy bagi férfi lakásán találták meg, akinek a bűncselekmény elkövetése után V. Richárd eladta a rabolt biciklit.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online