Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői gyermeknap az Invitellel

2014-05-25 18:27:55

A javarészt napsütéses időjárás és a gazdag programkínálat egyaránt garancia volt arra, hogy mindenki jól érezze magát a Gödöllő Gyermeknapon. Május 25-én az Invitel a város főterén nyújtott játékos kikapcsolódást a családoknak. Az érdeklődők mókás ajándékokért vetélkedhettek, valamint találkozhattak a vállalat megújult Invilág csomagajánlataival is.

Az Invitel évek óta szoros kapcsolatot ápol Gödöllő városával és az ott élőkkel, így rendszeres résztvevője a gyermeknapi rendezvényeknek is.
- Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinkkel személyesen is találkozzunk, és minél jobban megismerjük őket, amire többek között remek alkalmat nyújt a település népszerű, gyermeknapi programkavalkádja. Ennek részeként idén egy rendhagyó installációval készültünk, az úgynevezett Invilág nappalinkba játékos programokra invitáltuk a kicsiket és a nagyobbakat. Ezzel is szerettük volna bemutatni, hogy a nyár közeledtével a tartalmas és minőségi szórakozási lehetőségek a szabadban és otthonunkban is rendelkezésre állnak. A látogatók egy egyedi készítésű, élő társasjátékban is próbára tehették ügyességüket, hogy végül népszerű nyáridéző nyereményekkel távozzanak. Ezenkívül az érdeklődők természetesen legújabb ajánlatunkkal is megismerkedhettek – mondta el az esemény kapcsán Jeszenszky Zsolt, az Invitel regionális vezetője.


Nyári feltöltődés havi 1.288 forintért

Az Invitel tévé-, internet és telefonszolgáltatást tartalmazó Invilág csomagjai megújultak, és május 2-től az új előfizetőknek kétéves szerződéskötéssel az előfizetés első négy hónapjában kedvezményes, csupán  bruttó 1.288 forintos havi díjért érhetők el. A különféle összetételű csomagokból az ügyfelek könnyedén kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb változatot. Az akciós ár nem véletlen, szándékosan cseng össze az Invitel Infóvonalának hívószámával a 1288-cal, ahol a szolgáltatások akár azonnal meg is rendelhetők. A gyors internet és a színes televíziós kínálat felszabadult böngészést és igényes otthoni szórakozást nyújt a szabadidő kellemes eltöltéséhez. A világhálón keresztül élőben nézhetünk és hallgathatunk akár teljes koncerteket, előre feltérképezhetjük az utazási ajánlókban javasolt útvonalakat, helyszíneket vagy a vakációzó rokonokkal, barátokkal tarthatjuk a kapcsolatot. A tévézés sokszínűségét pedig már az alap televíziós csomag garantálja, amelyben megtalálhatók a legfontosabb televízió- és rádióadók, valamint a legnézettebb sportcsatornák, köztük a DIGI Sport 1. Ezt egészítik ki az új tévés minicsomagok, melyek közül az egyik az új Invilág csomag mellé most 90 napig díjmentesen kipróbálható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online