Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nagy Roland duplájával kiszenvedte a győzelmet a gödöllői tizenegy

2014-05-24 19:32:23

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 28. forduló:
Gödöllői SK – Üllő SE 2-1
(0-1)

Nem várt könnyű feladat Jenei Sándor formációja számára az üllőiek ellen, mivel a találkozó előtt a 12. helyen álló vizitálók még érdekeltek a kiesés elkerüléséért vívott harcban. Talán ennek is betudható volt, hogy óvatos, tapogatózó jellegű játékkal indult a találkozó, aminek első félidejében a vendégek vezettek veszélyesebb támadásokat. Góljukat azonban nem akcióból szerezték a 31. percben, hanem egy jobb oldali szögletrúgásból. Az élesen kapu elé ívelt labdát Lengyel Roland fejjel csúsztatta a gödöllői kapuba, úgy, hogy a játékszer a jobb kapufát érintve vágódott a hálóba.

A második félidőben kezdeményezőbbé vált a hazai gárda, ám támadásaiban nem igazán volt átütőerő. Az egyenlítés azonban mégis összejött, mert a 61. percben Smeló Dávidot fellökték a tizenhatoson belül, és a megítélt büntetőt Nagy Roland higgadt magabiztossággal értékesítette. A vendégek részéről nem kalkulált találat kissé megfogta a játékvezetői ítéleteket többször is vitató üllőieket, akik a 78. percben alaposan elvédekezték magukat, és a Józsa Tamás remek passza után a kapuval szemben egyedül maradt Nagy Roland (képen balra, fehér mezben) gond nélkül emelte a hálóba a bőrgolyót. Nem sokkal később a gödöllőiek 10-ese klasszikus mesterhármast is jegyezhetett volna, de okos átemelését követően a labda a felső lécről a gólvonal elé pattant.


A lefújást követően csak a rendezőkön múlott, hogy a játékvezetők ténykedését verbálisan bíráló és fenyegető mondatokat is megfogalmazó üllői drukkerek indulatos viselkedése nem fajult tettlegességig. Ők ugyanis egyértelműen a sípmesterek ténykedésében látták csapatuk vereségének az okát.

A Gödöllői SK együttese 38 ponttal, 37-46-os gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Halásztelek FC – Gödöllői SK május 31., szombat 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online