Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Góllal debütált Varga Roland a nemzeti csapatban

2014-05-22 23:26:19

Szűk egy évvel azt követően, hogy Lovencsics Gergő bemutatkozott a magyar válogatottban, egy másik, az egykori Gödöllői Góliát FC-ben nevelkedett labdarúgó, Varga Roland is debütálhatott a nemzeti tizenegyben. Az első fellépés helyszíne május 22-én a vadonatúj debreceni stadion volt, ahol a magyar csapat – 1-0-ás félidő után – 2-2 arányú döntetlent játszott a dánok ellen.

Az eredmény elérésében kiemelkedő szerepe volt a szünetben pályára lépett 24 éves Varga Rolandnak, aki első válogatottbeli meccsén góllal mutatkozott be. Nem is akármilyennel, hiszen a 69. percben Koman Vladimir bal oldalról beívelt beadására remekül érkezett, és mintegy öt méterről, kígyózó testmozdulattal a dán kapu jobb felső sarkába fejelte a labdát (képen). Nemzeti együttesünk ezzel a Varga-találattal 2-1-re vezetett.


A jelenleg a Győri ETO kötelékébe tartozó, az elmúlt szezonban magyar bajnoki címet nyert Varga Roli öt évvel ezelőtt tagja volt az egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokságon bronzérmet szerzett magyar csapatnak. Fotó forrása: mlsz.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online