Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lovrencsics apuka nem félti a fiát, de…

2014-05-12 17:31:23

Nem vitás, hogy édesapja segítsége és kitartása nélkül Lovrencsics Gergő nem tartana ott a labdarúgásban, ahol jelenleg jeleskedik. A Gödöllői Góliát FC-ben nevelkedett játékos háromszor lépett pályára a magyar válogatott színeiben, és jelenleg a lengyel élvonalban második helyen tanyázó Lech Poznan meghatározó embere. Ezért sem véletlen, hogy a második szezon vége felé több patinás nyugat-európai klub megfigyelője is „kémkedik” utána.

Bár hivatalosan egyelőre nem tudni, hogy klubot vált-e a szezon végén Gergő, és ha igen, hol folytatja légiós pályafutását, hírportálunk megkérdezte a fia karrierjét hosszú évek óta egyengető édesapát, Lovrencsics Lászlót: mi a véleménye, melyik kérő lenne a legjobb Gergő számára?
- Amelyik játszatja! – vágta rá Lovrencsics apuka, majd hozzátette: - Mindenképp olyan csapatot kell választania, ahol ugyanúgy bíznak benne, mint Poznanban, és megadják neki a lehetőséget. Ha egy ilyen csapatba kerül, akkor nem féltem egyik bajnokságtól sem.

- Ez rendben van. De mégis, mi a realitás? Illetve, mi a garancia arra, hogy játszatják?

- Arra nincs garancia sehol! Olyan klubot kell választani, ahol nagyon szeretnék őt megszerezni, és főleg a játéktudása alapján, nem pedig azért, mert esetleg nem kerül annyiba, mint egy nyugat-európai játékos. Továbbá, szerintem fontos azt is feltérképezni a klubon belül, hogy kik vannak még a posztján, kikkel kell versengenie a csapatba kerülésért. Egy ilyen klubválasztás nagy százalékban lutri is. Én mindenesetre élcsapatot még nem javasolnék neki, inkább egy stabil középcsapatot.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online