Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy híján húszat vert az Eger a Gödöllőre

2014-05-11 04:59:34

NB I/B. Keleti-csoport, 25. forduló:
SBS Eger Eszterházy SZSE – Gödöllői KC 41-22
(20-11)

Azzal, hogy a mérkőzést megelőző napon a Balmazújváros 31-18 arányban legyőzte a bronzérmes pozícióban tanyázó Nyíregyházát, eldőlt, hogy a hajdúságiakat már nem lehet letaszítani a csoport tabellájának éléről, vagyis, az egrieknek meg kell elégedniük a második hellyel. Hogy a Keleti-csoport aranyáért vívott csata elvesztése mennyire viselte meg a hazaiakat, arra is választ adott az NB I/B-től már korábban búcsúzott gödöllőiek elleni ütközet.

A női válogatottal 1982-ben világbajnoki ezüstérmet nyert Csík János irányírásával készülő házigazdák egyáltalán nem eresztettek le, sőt, próbálták minél gólgazdagabb játékkal kiszolgálni híveiket. Ennek Bartos Gábor csapata látta a kárát, amelynek tagjai sem védekezésben, sem támadásban nem tudtak felnőni az egriek által diktált tempónak, és városunk formációja a bajnoki évad utolsó idegenbeli meccsét súlyos vereséggel tudta le.

Huszonöt forduló alapján a Gödöllői KC csapata 3 ponttal, 611-768-as gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyen áll a bajnokságban.

Juniorok: Eger – Gödöllő 29-43
A gödöllői fiataloknak csak a győzelem volt elfogadható eredmény Egerben ahhoz, hogy tartsák a lépést a 4. helyért folyó különharcban a Kecskeméttel. Az elvárásnak maximálisan megfeleltek a vendégek, akik végig vezetve, összességében könnyedén nyerték a végére egyoldalúvá vált ütközetet.
A gödöllői juniorok 34 ponttal, 750-654-es gólkülönbséggel a 4. helyet foglalják el a táblázaton.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online