Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bravúros átemelés-góllal mentett pontot a gödöllői tizenegy

2014-05-10 19:23:28

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 26. forduló:
Törökbálinti TC – Gödöllői SK 1-1
(1-1)

Középcsapatok néztek egymással farkasszemet, abban a tudatban, hogy sikerük esetén sem a 7. helyezett házigazdák, sem a mögöttük egy pozícióval álló gödöllőiek nem tudnak előrébb lépni a tabellán. Abból a szempontból viszont volt tétje az összecsapásnak, hogy a három bajnoki pont elérése mindkét együttes számára a Pest megyei I. osztályú tagság megerősítését szolgálta.

Hogy ne csak az egyik félnek legyen igaza, a riválisok „úgy döntöttek”, hogy elosztják a pontokat. A 10. percben a hazaiak jutottak vezetéshez, miután a fiatal gödöllői kapus, Darabont Dániel védett egy lövést, ám a róla kipattanó labdát a védők képtelenek voltak a veszélyzónából eltávolítani, így Királyvári András a GSK hálójába juttathatta a játékszert.
Bő tíz perc elteltével egyenlített Jenei Sándor együttese: Bencze Zsolt kiválóan ismerte fel, hogy a törökbálinti hálóőr a kelleténél messzebb áll a gólvonaltól, és mintegy 25 méterről mértani pontossággal emelt a házigazdák kapujába.

A jó iramú, kifejezetten sportszerű találkozón ezt követően találat már nem esett. Elsősorban azért nem, mert a játék döntően a két védelem közötti területen folyt, és egyik hátsó alakzat sem követett el végzetes hibát.

A Gödöllői SK együttese 34 ponttal, 34-44-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Örkény SE – Gödöllői SK május 18., vasárnap 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online