Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: tizenegy góllal verte a Fradi a Gödöllőt

2014-05-04 17:54:15

NB I/B. Keleti-csoport, 24. forduló:
Gödöllői KC – FTC-Bástyamillenium 26-37
(11-18)

Eddigi három bajnoki pontját idegenben szerezte meg a gödöllői csapat. Bartos Gábor legénysége legutóbbi, Hajdúnánáson elért diadala előtt a Fradi otthonában november 30-án megkaparintott pontocskával iratkozott fel a tabellára. Az anyák napi ütközeten a vizitálóknál az a gödöllői nevelésű Márkus Béla is pályára lépett, aki az elmúlt szezonban városunk formációját erősítette, és lett a csoport gólkirálya.

Eltekintve a szakmai részletektől, egyszerű játék a kézilabda (is): a jobban védekező és gyorsabban visszazáró csapat nagyobb eséllyel pályázik a sikerre. Ezt a tézist nem cáfolta a mérkőzés első félideje, aminek elején és az utolsó perceiben a fehér mezes vendégek – a gödöllői hálóőr, Tóth Bence egy-két bravúrja ellenére – hatékonyan használták ki a támadások befejezésében sokszor pontatlan házigazdák védvonalának megingásait.
Mivel a játék képe a térfélcserét követően sem változott, a fővárosiak könnyed, 11 gólos különbségű győzelemmel távoztak a gödöllői egyetem sportcsarnokából.


Huszonnégy forduló alapján a Gödöllői KC csapata 3 ponttal, 589-727-es gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyen áll a bajnokságban.

Juniorok: Gödöllő – FTC-Diagnosticum 29-22
Rangadó a javából! Az ötödik helyen álló gödöllői fiatalok a bronzérmes pozícióban tanyázó zöld-fehéreket fogadták, és mind védekezésben, mind támadásban meggyőző játékkal diadalmaskodtak. A hazai társulat legeredményesebb játékosa Trézsi Norbert volt, aki 13 alkalommal talált be a rivális kapujába.
A gödöllői juniorok 32 ponttal, 707-625-ös gólkülönbséggel a 4. helyet foglalják el a táblázaton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online