Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői bánat a pontrúgások meccsén

2014-05-03 19:30:55

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 25. forduló:
Gödöllői SK – Érdi VSE 1-2
(1-1)

Pozícióját tekintve, két „stabil” csapat tagjai néztek farkasszemet egymással a Táncsics Mihály úti sportcentrum műfüves küzdőterén. A vendégek a második helyre betonozták be magukat, míg Jenei Sándor együttese már hosszú hetek óta „ragaszkodik” a 8. helyhez a bajnoki tabellán.

Nehezítette a házigazdák dolgát, hogy veterán kapusuk, Sipeki Attila az előző fordulóban térdszalag-sérülést szenvedett, és előreláthatólag hetekre kidőlt. Helyettesítését Darabont Dániellel oldották meg, akinek sok dolga nem akadt a találkozón, ám ha határozottabban mozdul ki a kapujából, a GSK nagy valószínűséggel pontot csen az esélyesebb érdiektől.

Szűk félórányi, esőzéssel kísért semmi után, a 28. percben egy bal oldalról elvégzett szabadrúgásnál a gödöllői védők lemaradtak Csizmadia Zoltánról, aki gond nélkül fejelhette a hálóba a labdát. A vendégek gólját követően bátrabban futballoztak a hazaiak. A 39. percben a játékvezető nem ítélt büntetőt egy erősen kezezés gyanús eset után a gödöllőiek javára, majd reklamálásért két sárga lapot is kiosztott, mi több, a kispadról beszóló Jenei Sándort a korláton kívülre küldte.

A közjáték nem zavarta meg a házigazdákat, akik az első félidő utolsó percében szabadrúgáshoz jutottak. A gólvonaltól mintegy 17 méterre letett labdát Nagy Roland csodálatos mozdulattal csavarta be a bal felső sarokba. A találat láttán volt olyan „szakértő”, aki – a C. R. 7 analógiájára – N. R. 10-re keresztelte a gödöllői játékost.

A térfélcserét követően a fehér mezes vendéglátók voltak kezdeményezőbbek, és jó ideig úgy tűnt, hogy semmi sem veszélyezteti a látottak alapján igazságosnak tekinthető döntetlent. A 66. percben azonban egy jobb oldali érdi szöglet után a játékszer szabadon találta Ebedli Zoltánt, aki élt a kínálkozó lehetőséggel, és győzelemhez segítette csapatát. 

A Gödöllői SK együttese 33 ponttal, 33-43-as gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Törökbálinti TC – Gödöllői SK május 10., szombat 17 óra.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 25. forduló:
Kistarcsai VSC – Gödöllői EAC 3-1
(3-0)

Nem sikerült a triplázás Sztriskó István csapatának, mivel az egyetemi formáció két győztes meccs után már az első félidőben eltékozolta az esélyét annak, hogy zsinórban harmadszor is nyerjen a bajnokságban. A GEAC becsületgólját a második játékrész közepén Menyhárt Péter szerezte.
Huszonhárom mérkőzés alapján a Gödöllői EAC 30 ponttal, 41-49-es gólkülönbséggel a 9. helyen áll a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online