Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Visszautasította az AB a Zöld Híd Régió Kft. panaszát

2014-04-30 07:25:17

Miként arról korábban már hírt adtunk, a Zöld Híd régió Kft. vezetése nem kívánt beletörődni a rezsicsökkentés végrehajtásának hibái, vélt mulasztásai miatt született elmarasztaló fogyasztóvédelmi határozatban foglaltakba, és azt tervezte, hogy bírósághoz fordul. Ez megtörtént, a gödöllői székhelyű gazdasági társaság illetékesei alkotmányjogi panasszal éltek az Alkotmánybíróságnál (AB).
Az indítványban a rezsicsökkentések végrehajtásáról szóló törvény 12. paragrafusának, illetve a hulladékról szóló törvény 91. paragrafusának felülvizsgálatát és megsemmisítését kérték, majd kiegészítő indítványukban pontosították és kiterjesztették a megsemmisítés iránti kérelmet a rezsicsökkentések végrehajtásáról szóló törvény további szakaszaira is.

A taláros testület április 17-én hozott határozatot az ügyben, és visszautasította a Zöld Híd Régió Kft. vezetése által benyújtott alkotmányjogi panaszt. Aki kíváncsi a teljes, április 24-i dátummal, 3137/2014 számon közzétett dokumentumra és a döntés indoklására, ide kattintva elérheti. Az AB ez irányú végzése a 643-646. oldalakon olvasható.

Kapcsolódó cikk


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online