Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megadható találatot érvénytelenített a játékvezető

2014-04-27 18:56:47

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 21. forduló:
Gödöllői SK II. – Püspökszilágy SE 0-0


Nem igazán lehetett más terve Legéndi György csapatának, mint az, hogy egy elvileg papírforma sikerrel kiköszörülje az egy héttel korábban, az Ecser elleni 1-8 arányú vereséggel elszenvedett csorbát.

Pusztán a helyzetek száma lapján erre minden esélye megvolt a hazai gárdának, amely a 20. percben szabályosnak látszó gólt ért el, de ezt a játékvezető nem adta meg. Történt, hogy Szeles Dávid bal oldali szabadrúgása után a labda a püspökszilágyi kapusról előbb a felső lécre, majd onnan jól láthatóan a gólvonal mögé pattant. A partjelző középre indult, mi több, jegyzetelt is, ám főnöke, miután konzultált vele – kissé érthetetlen módon – kifelé ítélt szabadrúgást.
A 40. perc tájékán Szabó László a kapufát találta el a játékszerrel, és a második félidőben is jócskán akadt gólszerzési lehetősége a második számú gödöllői egységnek, amely sokszor esett abba a hibába, hogy a szélek helyett középen akart túljárni a jól tömörülő vendégvédelem eszén. Ez egyszer sem sikerült, így maradt a gól nélküli, inkább a vizitálók számára hízelgő döntetlen.

A Gödöllői SK II. csapata 32 ponttal, 48-35-ös gólkülönbséggel a 6. helyet foglalja el a csoport táblázatán.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 24. forduló:
Gödöllői EAC – Vác-Deákvár SE 4-1
(2-0)

Különös értelmet adott a találkozónak, hogy hazai siker esetén Sztriskó István együttese pontszámban utoléri ellenfelét. A cél teljesítése érdekében el is követett mindent az egyetemi csapat, amely Barkóczi Ádám, Angyal Zoltán, Vitárius Tamás és Czuczor Attila találataival magabiztosan múlta felül riválisát.
Huszonkét mérkőzés alapján a Gödöllői EAC 30 ponttal, 40-46-os gólkülönbséggel a 9. helyen áll a csoport tabelláján.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online