Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sebesülteket láttak el a gödöllői kastély parkjában

2014-04-26 18:27:06

Kezdetben az esős időjárás nem igazán kedvezett a Magyar Vöröskereszt Pest megyei Szervezete által április 26-ára meghirdetett 43. Pest megyei elsősegélynyújtó versenynek, aminek helyszíne Gödöllői Királyi Kastély festői szépségű parkja volt. Az égiek az idő előrehaladtával azonban megkegyelmeztek az általános- és középiskolai, valamint felnőtt kategóriában egymással rivalizáló csapatoknak, akiknek több állomáson kellett számot adniuk elméleti- és gyakorlati tudásukról a különböző baleseti szituációk következtében külső- és belső sérüléseket szenvedett imitátorok megsegítésével, egészségi állapotuk stabilizálásával.

Az elsősegélynyújtók teljesítményét a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ korábbi igazgató-főorvosa, dr. Szabadfalvi András vezette szakmai zsűri értékelte, amely mindhárom kategóriában a ceglédieket helyzete az első pozícióba. Városunkból a Református Líceum, a Török Ignác Gimnázium és a Premontrei gimnázium formációi álltak rajthoz az ifjúságiak mezőnyében. A legjobb eredményt a Premontrei gimnázium csapata érte el, amely az 5. helyen végzett.


A Gödöllői Testvérvárosi Egyesület meghívására külön kategóriában indultak a dunaszerdahelyi, a zentai, az ekecsi, a somorjai és a nagyváradi delegációk versenyzői. Közülük a legjobban a Szerbiából érkezett zentaiak teljesítették a feladatokat, megelőzve a szlovákiai dunaszerdahelyiek és somorjaiak egységét.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online