Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kovács Barnabás: a pártlogók döntöttek, nem a jelöltek személye

2014-04-07 17:28:10

Kovács Barnabás, a Magyar Szocialista Párt – Együtt-a Korszakváltók Pártja – Demokratikus Koalíció – Párbeszéd Magyarországért Párt – Magyar Liberális Párt képviselőjelöltje a második helyen zárta az április 6-i országgyűlési választást a gödöllői központú választókerületben. Kérésünkre így értékelte a történteket:

- Az eredmény magáért beszél. Tanulságos és elgondolkodtató országosan is, és itt, helyben is. Sajnos, nem sikerült elérni, hogy a választói döntés a logók közötti választás helyett a jelöltek közötti választásról szóljon.
Mindenekelőtt köszönöm annak a több mint tizenháromezer választónak a szavazatát, akik az én nevem mellé tették az ikszet. Sokan voltunk, de nem elegen. Köszönöm az aktivisták, segítők munkáját. Keményen és tisztességesen dolgoztak, hozzátették a kampányhoz azt a pluszt, amit egy helyi kampány hozzá tud tenni.
Hogy mit hoz a közeljövő? Az élet, természetesen, nem áll meg. A következő napokban, hetekben értékeljük a helyzetet, levonjuk a tanulságokat, és folytatjuk a munkánkat. Úgy, ahogy eddig is tettük: tisztességgel, emberséggel, felelősséggel.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online