Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megelőzte a Fidesz Mesterházyt Gödöllőn

2014-04-04 17:07:40

Eredetileg úgy volt, hogy Mesterházy Attila, a kormányváltó összefogás miniszterelnök-jelöltje, az MSZP elnöke péntek délután két órától tartja meg kampánykörútja aktuális fórumát Gödöllő főterén, míg Vécsey László, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője és képviselőjelöltje másfél órával később reagál az ott történtekre. A késő délelőtti órákban azonban borult az eredeti elképzelés, és Vécseyék kezdtek két órakor, majd a fél három magasságában a Vácról érkezett Mesterházy fórumára terelődött a figyelem.

Vécsey László és kampánystábjának tagjai a szökőkút mellett gyülekezetek, miközben arra lettek figyelmesek, hogy a Református Líceum bejáratánál maroknyi fiatal készül valamire. Mint utóbb kiderült, naranccsal és nemzeti színű lobogóval „felfegyverkezve” Mesterházy Attilát várták, hogy kinyilvánítsák nemtetsző véleményüket. Vécsey László kapott az alkalmon, és a fiatalok körében tartotta meg sajtótájékoztatóját, amit a kormányváltó erők helyi aktivistái bekiabálásokkal és különféle molinók kifeszítésével megpróbáltak ellehetetleníteni. Bár – esetenként durva, elsősorban a képviselő parlamenti munkáját bíráló, a körzetben végzett aktivitását erősen megkérdőjelező megnyilvánulásokat sem nélkülöző – szócsata valóban kialakult a két tábor szimpatizánsai között, a Fidesz képviselője és jelöltje megosztotta gondolatait.


- Mesterházy Attila elmondhatná végre a gödöllőieknek, igaz-e, hogy Mesterházy Attila és Gyurcsány Ferenc is tudott Simon Gábor eltitkolt százmillióiról. Mesterházy Attilának nyilatkoznia kellene arról, hogy az öt bankszámlán kívül, amit jelen pillanatban a közvélemény tud, milyen, további szocialista bankszámlák találhatók még különböző helyeken. Mesterházy Attilának végre el kellene mondania, hogy honnan származik ez a pénz és kié ez a pénz. Kinek a milliárdjait forgatta helyettese, Simon Gábor ezeken a számlákon? Mi, gödöllőiek erre várunk választ immár 59. napja, két nappal a választások előtt. Reméljük, hogy Mesterházy Attila idejön, és Gödöllőn végre elmondja az ország nyilvánosságának, hogy mindezekre a kérdésekre mi a válasz – zárta gondolatait Vécsey László.

A Gödöllő főterére a polgármesteri hivatal és az egészségügyi központ épülete közötti járdán érkező Mesterházy Attila nem tett eleget Vécsey László felszólításának. Simon Gábor pénzéről ugyanis nem beszélt. Igaz, erről az övéi nem is kérdezték. Sétált egy jót, közben mosolyogva meg-megállt, üdvözölte szimpatizánsait, autogramot osztogatott, majd Kovács Barnabással, a kormányváltók képviselőjelöltjével felpattant a szökőkút peremére, hogy szóljanak az egybegyűltekhez.


Kovács Barnabás fontosnak tartotta elmondani, hogy a kormányváltásban érdekeltek minél többen menjenek el április 6-án szavazni, majd hozzátette: győzelme esetén ő „látható” képviselője lesz a körzetben élőknek.
Mesterházy Attila úgy fogalmazott, a vasárnapi választás legfőbb tétje, hogy a „felcsúti Maradonát” el lehessen zavarni. A kisebb pártokra leadott szavazatok, vagy a szavazástól való távolmaradás tulajdonképpen nem szolgál mást, mint azt, hogy Orbán Viktor hatalmon maradjon. Kormányváltásra esélye csak a mi kormányváltó szövetségünknek van. Kovács Barnabás olyan jelölt, aki vissza tudja adni a képviselet szó valódi értelmét. Hosszú évek óta bizonyítja, hogy ismeri az itt élők gondját, problémáját, és képviselőként képes is tenni ezek megoldásáért. Bajból pedig van éppen elég az országban, mert az Orbán-kormány elszegényedést, elvándorlást és félelmet hozott az elmúlt években a hazának – hangsúlyozta Mesterházy Attila.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online