Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fokozott ellenőrzésre számíthatnak az úton lévők Gödöllőn is

2014-03-24 11:55:46

Március 24-én, hétfőn 0 órától március 28-án, pénteken 4 óráig fokozott ellenőrzést tartanak a rendőrök a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. Nem csak gépjárművezetőket, hanem gyalogosokat és kerékpárosokat is ellenőriznek az egyenruhások a következő néhány napban.

A gödöllőieket is érintő intézkedés célja a közúti közlekedési balesetek megelőzése, a gyalogosok és kerékpárosok korlátozott látási viszonyok közötti láthatóságának ellenőrzése, a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzése, a települések közrendjének és közbiztonságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása.

Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.
A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online