Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Többórányi móka és rajzfilm az Invitel két új videotárában

2014-03-17 17:34:46

Márciustól két új videotárral bővül az Invitel IPTV-szolgáltatása. A havidíjas csomagban az előfizetők – köztük a gödöllőiek is – a nap bármely szakában választhatnak a Nickelodeon és a Comedy Central műsorai közül. Maga a videotár-szolgáltatás nem újdonság az Invitelnél, az AXN filmek és sorozatok már 2013 áprilisa, a Minimax és a Megamax gyermekműsorai pedig 2013 nyara óta elérhetők hasonló szolgáltatás keretében.


- Ügyfeleink szeretnek sok csatornából választani és kedvelik a változatos műsorokat, éppen ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy minél szélesebb csatorna- és műsorkínálatot nyújtsunk számukra. Az IPTV és a videotár többek között azért népszerű, mert használatukkal előfizetőink saját maguk dönthetik el, hogy mely csatornákat – és főleg mikor – néznének, hiszen nem biztos, hogy éppen akkor érnek rá tévézni, amikor az adott műsor adásban van. Ezekre az igényekre nyújt megoldást a videotár - mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója, aki hozzátette: a Nickelodeon meséit tartalmazó Videotár és a Comedy Central műsoraiból álló Mókatár elsősorban a gyerekeket és a fiatal felnőtteket célozza, így mostantól még kényelmesebb, és egyéni igényeikre szabottabb lehet az ő otthoni kikapcsolódásuk is.


A Nielsen közönségmérési adatai szerint a Nickelodeon Magyarország legnézettebb gyerekcsatornája, míg a Comedy Central a negyedik legnézettebb kábelcsatorna. A két népszerű adó kiemelt műsorait tartalmazó videotárakra mindössze havi néhányszáz forintos díjért minden Invitel IPTV-ügyfél előfizethet. A Nickelodeon Videotár meséi havi 590 forintért, a Comedy Central Mókatár szórakoztató műsorai pedig havi 690 forintért érhetők el. Az első hónapban a tartalmakat folyamatosan frissítik, hogy mindig változatos maradjon a kínálat.

Mi a különbség a videotár és a videotéka között?
Az IPTV egyik kedvelt funkciója a filmkölcsönzés. A videotékából ugyanis bármikor néhány gombnyomással választhatunk filmeket a szolgáltató kínálatából, a kölcsönzési díjat pedig majd a számlával együtt fizetjük ki.
A videotár esetében az ügyfél nem egy filmet választ, hanem egy mappa teljes tartalmára fizet elő. A megnézett műsorokat pedig nem egyesével számlázza ki a szolgáltató, hanem a havi díjért cserébe a műsoridőtől függetlenül bármennyiszer megtekinthetjük a teljes tartalmat.


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online