Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tudásfeltöltés 2.0: szavazatokat várnak a gödöllői diáklányok

2014-03-04 08:52:23

Összesen 74 rövid videó érkezett középiskolás és általános iskolás csapatoktól a Tudásfeltöltés 2.0 tudomány-vizualizációs vetélkedő pályázati határidejének lejártáig – tájékoztatta hírportálunkat a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége, az OTP Fáy András Alapítvány és a Tudástársadalom Alapítvány együttműködésében meghirdetett program illetékese.

A többségében a fizika és kémia tudományterületét boncolgató kisfilmek között fellelhető a gödöllői Török Ignác Gimnázium 8. A osztályába járó három lány, Harangozó Laura és Lili, valamint Varga Virág alkotása is, ami az izzók működésének rejtelmeibe kalauzolja az érdeklődőt.
Hogy a gödöllői diáklányok produkciója a döntőbe jusson, szavazatokra van szükség. Voksolni március 9-ig lehet a www.tudasfeltoltes.hu oldalon.

A 10 legnépszerűbb kisfilm mellett 3 csapat a szakmai zsűri véleménye alapján kerülhet a döntőbe. Az ide eljutók tudomány-vizualizációs- és kommunikációs tréningen vesznek részt, aminek tapasztalatai segítik majd őket abban, hogy értékes és izgalmas nyereményekhez juthassanak az április 11-i döntőben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online