Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői és környékbeli attrakciók az Utazás 2014 kiállításon

2014-02-26 08:55:16

Családi utazási ajánlatok, izgalmas közönségjáték és közel 30 ország kiállítói idén is a HUNGEXPO-n, ahol február 27-e és március 2-a között számos kiadvánnyal és temérdek információval vesz részt a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) és a Nyugat-Nógrádi TDM-szervezet, valamint a Turisztikai Egyesület Gödöllő is. Mindannyian a Budapest és környéke standon, a Magyar Turizmus Zrt. társkiállítójaként.

A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület és a Nyugat-Nógrádi TDM-szervezet együttműködése eredményeképpen szeretettel várják az Utazás kiállításon a térség iránt érdeklődőket. Gödöllő és környéke, a Gödöllői Királyi Kastély és a kapcsolódó látványosságok, valamint a Börzsöny csodálatos, Magyarország egyik legérintetlenebb vidéke egyaránt izgalmas érdekességeket kínál az A-jelű pavilon 209/D standján, az  i4 és i5 számú kiállítóhelyen.
Mindkét szervezet számos térségi szolgáltatót és attrakció-üzemeltetőt tömörít. A 2014-es Utazás kiállítás alkalmával a Nyugat-Nógrádi TDM a helyi termékek népszerűsítésére helyezi a hangsúlyt, és a nemrég elindult márkavédjegy programjával kívánja megismertetni az látogatókat.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi szezont. Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléje számos programot, nyereményeket ígér az eseményt felkeresőknek, akik közel 30 ország 500 kiállítójának ajánlatai közül válogathatnak. Az Utazás kiállítás nagykövete Kandász Andrea, az ismert műsorvezető, akivel az eseményt megelőző hetekben és a kiállítás alatt is többször találkozhatnak majd.

A kiállítás szakmai fórumot teremt a turisztikai szektor számára. Az első napon, február 27-én rendezik meg az Utazás Fórum konferenciát. Ahogy 2013-ban, idén is drágább belépőjegy lesz érvényes az első, szakmai napra. Kiemelt téma ebben az évben a családi utazás, mely tematika többször visszaköszön az eseményen. Az utazási irodák családi utazási ajánlatait egy különálló szigeten – családi utazások szigete – jelenítik meg, így a tematikus ajánlatokat keresők egy helyen, egy szigeten tájékozódhatnak. A kiállítás területén gyerekjátszó, pasimegőrző és hölgysarok működik majd, így a család minden tagjának – a vásárlás mellett – szórakoztató vagy éppen pihentető percekben is lehet része.


A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét lesz közönségjáték, amihez a részvétel lehetőségét a pontgyűjtő füzet biztosítja mindenkinek, aki belépőjegyet vásárol. Idén a családi utazás jegyében zajlik a versengés, a kiállítás különböző részein felállított játékpontokon kicsiknek és nagyoknak közösen az utazásra való készülődés jegyében kell különböző feladatokat megoldani.

A február 27-től március 2-ig lezajló, naponta 10 és 18 óra között felkereshető Utazás kiállítás 2014 külföldi díszvendége Tunézia, míg a belföldi Pécs lesz. A kultúra városaként aposztrofált Pécs standján és programjain keresztül mutatja be, miben rejlik sokszínűsége. Kulturális díszvendég Matyóföld.
Péntek és vasárnap között folyamatos színpadi programok lesznek az A pavilonban, és a kiállítók standjain is különböző nyereményjátékok, gyerekjátszók, koncertek gondoskodnak a jó hangulatról. A kiállítással egyidőben és egy belépőjeggyel látogatható a Karaván Szalon kemping és karaván kiállítás és a BringaExpo, illetve most először az Afrika Expo.

Belépőjegyeket elővételben online kedvezményesen, 1.900 forint helyett 1.500 forintért lehet megváltani, és a sorban állás is elkerülhető! A kiállítók listája és a bővebb program megtalálható az esemény weboldalán, friss információk pedig a hivatalos Facebook-oldalon érhetők el.
További információkat a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesületről a www.gkrte.hu internetes oldalon, a Nyugat-Nógrádi TDM szervezetről pedig a www.rtdm.hu portálon olvashatnak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online