Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Keresik a rablóbanda harmadik tagját a gödöllői rendőrök

2014-02-24 08:54:42

A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Gödöllői Rendőrkapitányságot a (06-28) 524-600-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható (06-80) 555-111-es „Telefontanú”  zöld számán (hétfőtől csütörtökig 8-16, pénteken 8-13 óráig), illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

A történet előzménye, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat O. Krisztián 23 éves bagi lakos és társai ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint három férfi február 22-én, 15 óra körüli időben Bag egyik utcájában lefogta a 68 éves sértettet. Egyikük a férfi kabátjának belső zsebéből kivette a pénztárcáját és lakáskulcsait, majd elmenekültek.

A helyszínre érkező aszódi járőrök a sértett értékeinek egy részét az utcán eldobálva találták meg. Az idős férfi által adott személyleírás alapján a rendőrök azonosították és rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható O. Krisztián és V. Krisztián 23 éves bagi lakosokat. A két férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezi a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának elrendelését. A harmadik rablót, a képen látható Oláh Sándor 23 éves bagi lakost még keresik a rendőrök.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online