Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sándor Istvánt indítja a KTI a gödöllői választókörzetben

2014-02-14 08:11:39

Sándor István lesz a Szili Katalin fémjelezte Közösség a Társadalmi Igazságosságért párt (KTI) országgyűlési képviselőjelöltje a gödöllői központú Pest megyei 6-os számú választókerületben.

A 27 éves fiatalember Budapesten látta meg a napvilágot, de születése óta Gödöllőn él. Pénzügyi, számviteli ismereteket szerzett a Szent István Egyetem közgazdász gazdálkodási szakán, és – elmondása szerint – tudását a választókörzethez tartozó községek javára kívánja fordítani.
- A nyugodtabb és fenntarthatóbb élet reményében igazságos béreket, igazságos adórendszert, igazságos csődtörvényt, igazságos végrehajtási törvényt, igazságos kisvállalati támogatást, a fiataloknak céltudatos, szebb jövőt szeretnék a KTI-vel együtt a gödöllőieknek és a választókörzetben élő minden állampolgárnak. Eddigi életemben mindig jó csapatjátékosnak bizonyultam, aki pontos, megbízható. Jó problémamegoldó-képességgel bírtam és bírok. Szeretném kihangsúlyozni, hogy engem még nem fertőzött meg a múlt, ezért előítéletektől mentesen tudok gondolkodni és cselekedni. A tisztességes megélhetés biztosításához a kisembereket szolgáló politikusokra van szükség. Meggyőződésem, hogy a KTI programja alkalmas az országban és a gödöllői választókerületben élők érdekeinek képviseletére – fogalmazott bemutatkozó írásában Sándor István.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online