Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pályáztat a Gödöllői Testvérvárosi Egyesület

2014-02-12 13:06:12

A helyi önkormányzat által támogatott Gödöllői Testvérvárosi Egyesület ebben az évben is pályázatot ír ki civil szervezetek, oktatási, kulturális intézmények, művészeti csoportok számára testvérvárosainkba történő tanulmányútra, közös programokra, vagy vendégcsoportok fogadására – tájékoztatta hírportálunkat Sándorné Pálfalvy Beáta, az egyesület elnöke.

A mindkét félévre tervezett utakra vonatkozó, ismeretfejlesztő-, kapcsolatépítő-, értékteremtő- és innovatív tartalmú pályázatokat – az itt elérhető űrlap kitöltése után – február 28-ig lehet eljuttatni a Gödöllői Testvérvárosi Egyesület címére: Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ Titkársága (2100 Gödöllő, Dózsa György út 8.). További információ a (06-30) 967-3070-es telefonszámon kérhető.

A pályázati feltételek körébe tartozik a kiutazás céljának részletes leírása (költségvetéssel) pályázati űrlapnak megfelelően. Pályázni kizárólag testvérvárosba vagy partner városba lehetséges. Előnyt jelent a testvér- vagy partnervárosok csoportjainak fogadása, illetve a csoportos tanulmányutak szervezése.
A nyertesek kötelesek részletes írásos úti-beszámolót és fénykép dokumentációt készíteni és azt hazaérkezésük után két héttel az egyesület számára megküldeni. A pályázókat a kuratóriumi döntést követően, március 21-ig értesítik kandidálásuk sikerességéről.

Közgyűlés
A Gödöllői Testvérvárosi Egyesület február 24-én, hétfőn 16.30 órától rendezi meg évi beszámoló közgyűlését a Gödöllői Városi Könyvtár és Informatikai Központ dísztermében. Az érdeklődők – a beszámoló mellett – tájékoztatást kapnak az egyesület 2014. évi rendezvénytervéről is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online