Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Esküvő kiállítás Gödöllőn, az Erzsébet-hotelben

2014-02-04 08:27:34

Február 8-án, szombaton 10 és 18 óra között immár ötödik alkalommal rendezik meg az Esküvő kiállítást Gödöllőn. Az újdonságokat és meglepetéseket egyaránt felvonultató esemény helyszíne ezúttal is az Erzsébet királyné Szálloda lesz.

A kiállítás elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson a házasságkötés előtt álló ifjú pároknak, akik a rendezvény felkeresésével jó ötleteket kaphatnak, és könnyebbé válhat számukra, hogy a szolgáltatókkal konzultálva, azok kínálatából a legmegfelelőbb lehetősége(ke)t válasszák.
További előnye a gödöllői esküvő kiállításnak a családias környezet, ahol több idő jut a személyes eszmecserére, a felmerülő kívánságok teljesítésének precíz kimunkálására.

Mivel az Esküvő kiállítás idén jubilál Gödöllőn, a szervezők több meglepetéssel is készülnek. A betérő vendégeket welcome drinkkel várják. Délután 3 órakor esküvői ruha bemutató lesz, amit egy sorsolás követ. A látogatók közül a legszerencsésebb egy 2 személyre szóló belföldi wellness-hétvégére utazhat el a Kobe Éva Kft. Rendezvényszervezés és Utaztatás és a D’Elia Esküvői Ruhaszalon jóvoltából.

A kiállításra a felnőttek 800 forintért, a gyermekek (7-12 éves korig) 500 forintért válthatnak belépőt, míg a 7 éves kor alattiaknak nem kell fizetni.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online