Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ruttkay Péter nyerte a IX. Tímár Zsolt sakk emlékversenyt

2014-01-27 08:58:18

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Gödöllői Sakkbarátok a helyi sakkélet fiatalon elhunyt jeles képviselője, Tímár Zsolt nevét viselő emlékversenyt.  A január 26-án lezajlott megmérettetésre a játékosok Gödöllőn kívül Turáról, Erdőkertesről, Veresegyházról, Kistarcsáról, Szadáról és Budapestről érkeztek. Összesen tizennyolcan ültek asztalhoz.


A felnőttek versenyén izgalmas hajrában Ruttkay Péter (GSBE) győzött, Hönsch Pál (Budapest) és a tavalyi első, Bándy Attila (GSBE) előtt.  Az ifjúságiaknál az első helyet Téglás Mátyás (Galgavidék SBE) szerezte meg, megelőzve Kapitz Dominikot (Galgavidék SBE) és Törőcsik Józsefet (GSBE). A legjobbak átvehették a gödöllői polgármesteri hivatal által felajánlott kupát.

Gödöllői fiatal a korcsoportos sakk világbajnokságon
Lauber Kolos, a gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola második osztályos tanulója, a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ sakk-szakkörének tagja december végén részt vett a korcsoportos sakk világbajnokságon. Az Egyesült Arab Emirátusok Al Ain városában megrendezett versenyen Kolos korosztályában 177 fiatal indult. A gödöllői sakkozó 11 mérkőzéséből hatot megnyerve, az 57. helyen végzett a 8 év alattiak (U8) között, míg a villámversenyen – 120 versenyző közül 7-ből 5 pontot szerezve – a 14. helyen végzett.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online