Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Könyvtároshoz és fotóművészhez kerül a Gödöllő Kultúrájáért díj

2014-01-13 09:41:15

Mérlegelve a beérkezett ajánlásokat, a gödöllői önkormányzat tagjai december 12-én zárt ülésen döntöttek arról, hogy 2014-ben kiknek ítélik oda a Gödöllő Kultúrájáért díjat.

Az előzetesen közzétett felhívásra összesen hat személyre és egy közösségre érkezett javaslat a döntés-előkészítő kulturális bizottsághoz. A gödöllői önkormányzat szakmai szervezetének tagjai úgy döntöttek, hogy Liskáné Fóthy Zsuzsanna igazgató-helyettes és Danis János fotóművész díjazását szorgalmazzák a képviselőtestület tagjainál.


A javaslatot a városatyák elfogadták, ezáltal a Magyar Kultúra Napjához kötődő, január 19-én, vasárnap 16 órakor a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében esedékes gödöllői ünnepi rendezvényen – kiemelkedő kulturális és közművelődési tevékenysége, valamint a város iránti elkötelezettsége elismeréséül – a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ helyettes vezetője, illetve az igényes és nemzetközi szintű színvonalas munkásságot felmutató fotográfus részesül a városvezetés által 1998-ban alapított kitüntetésben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online