Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői egyetem is jelen lesz az Educatio 2014 kiállításon

2014-01-08 16:10:35

Január 16-tól 18-ig, csütörtöktől szombatig immár tizennegyedik alkalommal rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A mindhárom napon 10 és 17 óra között felkereshető esemény helyszíne a Papp László Budapest Sportaréna.

A Gondolkodom, tehát ott vagyok! mottóval meghirdetett kiállításon bemutatkozik a gödöllői központú Szent István Egyetem (SZIE) is. A felsőoktatási intézmény munkatársai az F414 jelű standon népszerűsítik a képzési kínálatot.
A SZIE Magyarország egyik vezető, 2010 áprilisában Kiváló Egyetem címet elnyert felsőoktatási intézménye, amely félszáz alapszakot és 30 mesterszakot kínál a továbbtanulni vágyóknak Gödöllőn, Budapesten, Jászberényben, Békéscsabán, Szarvason és Gyulán. Elsősorban azoknak, akik számára fontos a minőségi képzés és a piacképes tudás. Az elmúlt évben a Szent István Egyetem két kara is elnyerte a Kutató Kar címet.

A SZIE standján népszerűsíti tevékenységét a gödöllői egyetem tudástranszfer bázisán működő Zöld Út Nyelvvizsgaközpont is, amelynek képviselői elsősorban a nyelvtanulás és nyelvvizsga iránt érdeklődőknek – köztük a másoddiploma előtt állóknak – szolgálnak hasznos információkkal. A szervezet értékes nyereményekkel is várja a látogatókat: többek között egy középfokú, 21.500 forint értékű nyelvvizsga lehetőség is gazdára talál náluk.

Az Educatio 2014 kiállítás felkeresése minden látogató számára ingyenes. A szervezők idén is csaknem 30 ezer érdeklődővel számolnak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online