Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vádemelési javaslat a halálos baleset okozója ellen

2014-01-08 19:31:45

A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytatott közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. József 55 éves budapesti lakos ellen.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint a gyanúsított 2013. szeptember 18-án 6 óra 30 perckor, Domony lakott területén kívül, a 3-as számú főúton közlekedett személygépkocsijával Gödöllő felől Aszód irányába, amikor áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött egy vele szemben közlekedő autóval. A baleset következtében a szabályosan közlekedő személygépkocsi 35 éves és 17 éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. További 4 személyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak a helyszínről.

A balesetet okozó jármű vezetőjét, D. Józsefet a Gödöllői Rendőrkapitányságon 2013. október 24-én gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellene – szabadlábon hagyása mellett –folytatott büntetőeljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online