Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megverte, felgyújtotta és magára hagyta idős rokonát

2014-01-03 11:57:49

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. László 52 éves kerepesi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi december 31-én, 2 óra körüli időben átment a szomszédjában lakó távoli rokonához, ahol előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazta a 78 éves nőt. A sértett a bántalmazás következtében eszméletét vesztette. Ekkor a gyanúsított a konyhában lévő kályhából parazsat vitt a szobába, ahol a földön fekvő asszony körül az ágyneműt meggyújtotta, majd a ház ajtaját bezárta és távozott a helyszínről. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvos-szakértő elsődleges véleménye szerint a sértett halálát füstmérgezés okozta.

Néhány napon belül a rendőrök az adatgyűjtés és a tanúkutatás eredményeként azonosították, majd január 2-án gyanúsítottként hallgatták ki B. Lászlót. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettét azonban nem indokolta. A vallomásában elmondottakat a helyszíni szemle adatai is alátámasztják.
A gyanúsítottat a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásának elrendelését. B. László ellen a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.


A videofelvételen látható képek akkor készültek, amikor a gyanúsítottat a Gödöllői Rendőrkapitányságról a bűntett helyszínére szállítják, és ott a körülményekről faggatják. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online