Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gaál Istvánt indítják a Szocdemek a gödöllői választókörzetben

2014-01-03 17:26:52

Újabb személlyel bővült a 2014 tavaszán esedékes parlamenti választáson a gödöllői központú Pest megyei 6-os számú választókerület egyéni mandátumának megszerzéséért indulók listája. December 27-én az idén májusban megalakult Magyar Szociáldemokraták Pártja nevezte meg jelöltjét, Gaál Istvánt.
A politikai elhelyezkedésüket tekintve balközépnek nevezhető Szocdemek elnöke, Schmuck Andor Budapesten, a belvárosi Evidens étteremben mutatta be a párt Pest megyei jelöltjeit, akikkel politikai megállapodást írtak alá.

A mezőtúri születésű, párjával Pilisszántón élő Gaál István január végén tölti be 42. életévét. A középiskola elvégzése után a Tiszántúli Autójavítóban vállalt munkát, majd sorállományú határőr lett, ahonnan átszerelt a rendőrséghez. Itt különböző beosztásokban 20 évig dolgozott. Az utolsó 10 évet Pilisszántón, mint körzeti megbízott teljesítette. Ezen kívül Pest megye kábítószer kereső kutyásaként ténykedett, és 10 évig kábítószer kereső világbajnokságokra is járt, ahol a legjobb eredménye a 4. helyezés volt.

Arra a felvetésre, hogy miért a gödöllői választókerületben indul, a következőket hozta fel indokként:
- Rendőrként sokat dolgoztam ezen a területen. Rengeteg barátom, kollegám él Gödöllőn és a környékén, valamint hálás vagyok itt élő barátaimnak, mert lányunk itt lett profi kézilabdázó a Gödöllői SE színeiben, és innen került Ausztriába, a világhírű Hypo Niederösterreich csapatához. Tudásom és lehetőségeim szerin szeretném segíteni az itt élőket. Hétköznapi emberként, a hétköznapi embereket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online