Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Karácsony-napi díj gödöllői rendőröknek

2013-12-27 14:41:34

Ha csak képletesen is, de Karácsony-napi rendőr díjat adományoztak egy facebook-bejegyzésben a Gödöllői Rendőrkapitányság egyik, az ünnep ideje alatt szolgálatot teljesített járőrpárosának, akik az alábbi cselekedetükkel érdemelték ki az elismerő címet:

„Épp szünetet tartottam (mamámnak segítettem a munkahelyén), lógok ki az ablakon, egyszer csak leáll egy rendőrautó az út szélén, látom, hogy vissza akar fordulni.(villogó meg satöbbi, de azért kivárta szépen a sorát).
Gyorsan átfutok a másik ablakhoz, hátha látok valamit, és bizony ám, láttam: megálltak a zebra előtt, mert egy kerekesszékes nem tudta megnyomni a gombot az átkeléshez. Kiszálltak, megnyomták neki, és megvárták, amíg átmegy. LE A KALAPPAL ELŐTTÜK. Az esetet, mint kiderült, nem csak én láttam, és amit Ők ketten nem tudnak, az az, hogy micsoda boldogság volt annak a szegény lánynak, akinek segítettek.
Mikor beért a szociális otthonba, sokan ugratták/ugrattuk, hogy naaaaa, leállították miattad a forgalmat? Annyira mosolygott meg nevetett, hogy megszólalni sem tudott...”


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online