Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Negyvenmillióból épülhet wellness részleg a gödöllői szállodában

2013-12-16 12:08:31

Laurán Csaba, az önkormányzati tulajdonú, gödöllői Erzsébet királyné Szállodát működtető G-Magistratus Zrt. vezérigazgatója olyan üzletiterv-koncepciót dolgozott ki 2014-re, aminek megvalósulása esetén 185 ezer forintos veszteséggel zárul a társaság gazdálkodása.
Mindez úgy történhet meg, hogy a következő évben 4,9 százalékos bevétel növekedést remélnek, ami éves szinten 40,3 százalékos átlagos foglaltsággal érhető el. Négy százalékponttal többel, mint idén.

A tisztségét július 1-jétől szakmai felügyelet mellett betöltő vezérigazgató tipikus városi szállodaként aposztrofálta a gödöllői hotelt, aminek a jövőben is a vállalati ügyfélkörre kell összpontosítania. Ezen kívül hangsúlyosabb szerepet szán a konferenciaturizmusnak, növelné a rendezvények számát, csomagok (reggeli, vacsora és kulturális program) kiajánlásával hatékonyabban szólítaná meg az egyéni, szabadidős vendégeket, hogy feltöltse a hétvégi „üresjáratokat”. Új szolgáltatásként jövő tavasszal szeretnék beindítani a kerékpár-kölcsönzést a hotellakók számára.

A vendégéjszakák számának – többletbevételt generáló – remélt emelkedése tekintetében a nagy durr azonban nem ez lehet, hanem a wellness részleg nyárra tervezett kialakítása, amit saját erőből, az értékcsökkenési leírás (amortizáció) révén felszabaduló bevételi többletből fedeznének. A beruházás becsült bruttó költsége megközelítőleg 40 millió forint, míg a részleg üzemeltetése havi szinten várhatóan nettó 370 ezer forintba kerül. A wellness szolgáltatás igénybevételét kiterjesztenék a helyi lakosságra is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online