Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gémesi elhatárolódott Gyurcsány kijelentésétől

2013-12-09 16:02:28

Király Júlia, Tétényi Éva, Felcsúti Péter, Antall Péter, Gémesi György és Róna Péter nevét is be akarja dobni a köztudatba a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc, aki „összellenzéki miniszterelnök-jelöltet” keresne a nagy nyilvánosság előtt – értesült a Magyar Hírlap. A volt miniszterelnök állítólag ezzel a jelöltállítási vitával tematizálná a közbeszédet, és így vágna vissza az MSZP-nek és az Együtt 2014-PM-nek is, mivel azok még mindig nem kívánnak tárgyalóasztalhoz ülni a Demokratikus Koalícióval.

A hír hallatán Gémesi György sajtónyilatkozatot tett közzé, miszerint: Gyurcsány Ferenc kijelentésétől ezúton elhatárolódom és visszautasítom. A volt miniszterelnök ezen elképzeléséről soha nem egyeztetett velem, személyesen nem találkoztunk. Ilyen és hasonló sajtón keresztül történő rögtönzések nem férnek bele az általam képviselt politikai ízlésvilágba. Többször is hangot adtam annak, hogy jövőmet Gödöllőn képzelem el, abban a városban melynek 1990 óta polgármestere vagyok. Itt a számomra béke szigetén szeretném folytatni munkámat, és az országos csatáktól távol kívánok maradni.


Adalékként szolgálhat a történtekhez, hogy november 22-i gödöllői látogatása során Gyurcsány Ferenc hírportálunknak adott interjújában igazat adott Gémesi Györgynek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online