Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Osztoztak a tanodák a laboratóriumi felszerelésen

2013-11-28 13:22:27

Különleges programokkal, tájékoztatókkal és a szakigazgatási szervek bemutatkozásával várták az érdeklődőket a Gödöllői Járási Kormányhivatal munkatársai az országosan meghirdetett Hivatalok Napja eseménysorozat részeként november 28-án városunkban is megrendezett nyílt napra. Az állampolgárok nem csak betekinthettek a kormányhivatalhoz tartozó egységek életébe, munkájába, hogy megtapasztalják, a közigazgatási rendszer átalakítása valóban az ő érdeküket szolgálja, hanem elégedettségmérő kérdőív kitöltésével véleményt is formálhattak.


A gödöllői rendezvény délelőttjén, a Városháza földszinti nagytermében vetélkedőt szerveztek, amin a Török Ignác Gimnáziumból és a Premontrei Gimnáziumból 25-25 fő XI. évfolyamos és 25-25 fő XII. évfolyamos tanuló veselkedett neki a TOTÓ-rendszerben kidolgozott feladatlapok megoldásának.
A jó hangulatban lezajlott fejtörő eredményeinek kiértékelése után kiderült: egyik iskola csapata sem tudott előnyt kicsikarni a másikkal szemben, így salamoni döntés született, azaz, megfelezték a főnyereményt a tanodák között. Ez egy kémiai laboratóriumi felszerelés volt, amit a Gödöllői Járási Kormányhivatal ajánlott fel. A még használható, de hatósági ellenőrzési célokra már nem megfelelő eszközöket úgy sikerült megosztani, hogy azok oktatási célokra hasznosíthatók legyenek – tájékoztatta hírportálunkat dr. Urbanics Gábor, a Gödöllői Járási Kormányhivatal vezetője.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online