Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tűz nélküli játékkal buktak a gödöllői focisták az olajvárosban

2013-11-24 15:24:02

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 15. forduló:
Százhalombattai LK – Gödöllői SK 2-0
(0-0)


Az elmúlt szezonban még az NB III-ban vitézkedő százhalombattaiak nem igazán lehetnek büszkék eddigi, utolsó előtti helyezést érő teljesítményükre a mostani bajnokságban. Két győzelmük és egy pontosztozkodásuk mellett, tizenegy zakót számlálhattak a gödöllőiek elleni ütközet előtt. Mindez azt is jelentette, hogy Jenei Sándor csapata esélyesként lépett pályára az „olajvárosban”.

Tálcán azonban nem kínálták a sikert, azért tenni kellett volna a gödöllői tizenegy tagjainak. Ehelyett enervált játékkal rukkolt elő városunk csapata, miközben a hazaiak egyre inkább ráéreztek arra, ha güriznek, nyerhetnek.
Az esőben lezajlott találkozó sorsa a második félidő elején dőlt el: a százhalombattaiak előbb a 47., majd az 57. percben jártak túl a gödöllői védelem eszén. Megérdemelt diadaluk akár nagyobb arányú is lehetett volna, amennyiben az utolsó előtti percben értékesítik a javukra megítélt tizenegyest.

A Gödöllői SK együttese 20 ponttal, 19-24-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén zárta a 2013/2014-es bajnoki idény őszi szezonját. Folytatás tavasszal, előreláthatólag március második hétvégéjén, Nagykőrösön.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online