Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hatalommal való visszaélés kontra nemzeti érzelem

2013-11-20 14:03:34

A gödöllői központú Pest megyei 6-os számú választókerület DK-s aktivitási is csatlakoztak a párt vezetése által november 20-ára országosan meghirdetett megmozduláshoz, aminek során a CBA-tulajdonosok akciója ellen fejezték ki tiltakozásukat.

A Demokratikus Koalíció maroknyi gödöllői csoportja a CBA Szada Center épülete előtti parkolóban szeretett volna sajtótájékoztatót tartani, ám mivel ez magánterület, a rendőrség munkatársa a szabálysértés elkerülése érdekében kérte, hogy közterületen fejtsék ki véleményüket.
A rendezvényre különböző feliratú táblákkal készült aktivisták a főút másik oldalára vonultak, ahol Penz András, a DK országgyűlési képviselőjelöltje megerősítette mindazt, amit az esemény szervezésére kiadott felhívásban Varju László pártigazgató már kifejtett. Penz András (képen jobbra) kihangsúlyozta, hogy a CBA-tulajdonosok az általuk jegyzett levélben visszaéltek hatalmukkal, és kihasználták a dolgozók kiszolgáltatottságát, ami a demokratikus felfogás szerint mélységesen elítélendő. A jóérzésű polgárokat arra szólította fel: ne vásároljanak ott, ahol őket gazembernek tekintik!


A DK-sok rövid rendezvényét mintegy száz méteres távolságból, a CBA parkolójából kísérte figyelemmel Vécsey László, körzetünk Fideszes országgyűlési képviselője, aki elmondása szerint vásárolni érkezett az üzletbe. A honatya megvárta, amíg a DK-sok átérnek az úttesten, és szóba elegyedett velük. A diskurzus békés volt, csak a vélemények ütköztek, kulturált hangvételben.
Arra a felvetésre, miként értékeli a CBA-tulajdonosok levelében foglaltakat, Vécsey László azt válaszolta, hogy magáncégről van szó, amelynek vezetői nem utasítottak senkit, csak kértek. Egyébként meg – tette hozzá Vécsey – mindig is tiszteltem a nemzeti érzelmű megnyilvánulásokat


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online