Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn kampányol Gyurcsány Ferenc

2013-11-13 09:54:17

November 22-én, pénteken, a délutáni órákban Gödöllőre látogat Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, hazánk egykori miniszterelnöke (2004 szeptemberétől 2009 áprilisáig), az MSZP korábbi irányítója (2007-2009).

Hírportálunk úgy értesült, hogy a politikus 15 óra körül érkezik településünkre, majd – az MSZP-sekkel és az Együtt 2014-PM-esekkel közösen – kitelepülésen vesz részt a belvárosban. Ezt követően egy rövid családlátogatásra megy, utána sétát tesz a piacon, ahol a terv szerint betér a rétesházba. Gyurcsány gödöllői programjának záróeseménye az Erzsébet királyné Szálloda báltermében 17 órakor kezdődő nyilvános fórum lesz. Utána, előreláthatólag 19 órától a helyszínen megvásárolható könyvét dedikálja a politikus.

A szenvedélyességéről is elhíresült ex-kormányfő bő hét éven belül negyedszer teszi tiszteletét szervezett program miatt Gödöllőn. Amint az a képgalériában látható, 2006 márciusában, a választási kampány időszakában miniszterelnökként látogatott városunkba, azon belül a piacra és a Grassalkovich-kastélyba. Három és fél évvel később a gödöllői MSZP Ady sétányon lévő irodaházának kertjében vett rész egy, kötetlen beszélgetéssel egybekötött gulyáspartin, 2011. szeptember 21-én pedig a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében hullajtotta le a leplet a DK 22 pontban megfogalmazott rendszerváltó kiáltványáról, aminek fő üzenete az volt, hogy Orbánnak mennie kell!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online