Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Beismerte tettét a bíróságon M. Judit gyilkosa

2013-11-12 14:23:55

Az MTI információi szerint a Budapest Környéki Törvényszéken ma kezdődött tárgyaláson beismerte a Hatvan, illetve Gödöllő térségében női gépkocsivezetők ellen elkövetett tavalyi támadásokat a 19 éves S. Márk, aki egy nőt meg is ölt.

A nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel és más bűncselekményekkel vádolt férfi vallomásában többször is sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, és bocsánatot kért a Domonyvölgynél halálra késelt áldozatának hozzátartozóitól. Mint elmondta, a kábítószer hatása alatt, adósságai miatt elkövetett bűncselekmények egyes részleteit fel tudja idézni, de a szúrásokat nem. Fejtegetése szerint azért támadt késsel a nőkre, hogy megijessze őket, és könnyebben megszerezhesse autójukat.

A vádlott a domonyvölgyi halálos támadásról elmondta, hogy a megszúrt nőt egy lovardánál tette ki, bízva abban, hogy a sérülthöz gyorsan segítséget tudnak hívni. Emlékezetes, hogy S. Márk 2012. szeptember 24-én – egy sikertelen gödöllői támadás után – az egyetemi kijárónál lévő kereszteződésben beugrott egy várakozó Opel Corsába, majd késével fenyegetve, felszólította az autót vezető M. Juditot, hogy a 3-as főúton forduljon Aszód irányába. A máriabesnyői bazilika előtti parkolóban a 32 éves gödöllői nő megpróbálta kitenni támadóját, aki késsel többször megszúrta, majd helyet cseréltek, és továbbhajtottak Aszód felé. Útközben egy szántóföldön megálltak, az erősen vérző sértett kiszállt, támadója többször megszúrta, majd magára hagyta és elhajtott. A nő a szúrások következtében életét vesztette.

Az előzetesen kiadott jegyzék szerint a tárgyalás november 14-én, csütörtökön 8.30 órakor folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online