Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőt is érintheti a fokozott rendőrségi ellenőrzés

2013-11-08 09:08:42

Miként két héttel korábban, az előttünk álló napokban is fokozott rendőrségi ellenőrzést rendeltek el Pest megye területén. Ennek értelmében november 8-án, pénteken 20 órától november 9-én, szombaton hajnali 2 óráig, november 9-én 22 órától november 10-én, vasárnap hajnali 4 óráig, illetve november 10-én 17 és 22 óra között a megye bel- és külterületein bárhol – így Gödöllőn is – felbukkanhatnak a zsaruk.

A fokozott ellenőrzés célja a települések közrendjének és közbiztonságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása, valamint a közlekedési balesetek megelőzése. Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.

A megyei kapitányság által kiadott közleményben úgy fogalmaznak, hogy a rendőrök mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online