Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kezdődik a gödöllői hölgy gyilkosának pere

2013-11-04 12:33:52

November 12-én, kedden 8.30 órakor megkezdődik S. Márk büntetőpere a Budapest Környéki Törvényszéken – olvasható a Koszta János sajtószóvivő által kiadott aktuális tárgyalási jegyzékben. A vádlott nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt áll a dr. Veszprémi Ágnes által vezetett bírói testület elé.

Emlékezetes, hogy a terhelt személy 2012. szeptember 20-án egy hatvani nő autóját vette el, szeptember 24-én pedig Gödöllőn próbálkozott ugyanezzel, először sikertelenül. A meghiúsult kísérlet után pár órával visszament a helyszínre, és beugrott egy nő mellé az autójába, aki a feltorlódott kocsisor miatt megállni kényszerült. A 32 éves gödöllői hölgyet ellenállásának megtörése érdekében többször megszúrta, a sértett végül Bag és Domonyvölgy határában belehalt az őt ért összesen 26 rendbeli szúrt sérülésbe.

S. Márk pere előreláthatólag november 14-én, csütörtökön 8.30 órakor folytatódik. Amint arról korábban beszámoltunk, az illetékes ügyészség két rendbeli, felfegyverkezve elkövetett rablással, – ebből egy esetben rablási kísérlettel –, valamint egy rendbeli, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolja S. Márkot. Az elkövetőre fegyházbüntetés kiszabását kéri a vádhatóság.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online