Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kidőlt fa bénította meg a vasúti közlekedést Gödöllőnél

2013-11-03 17:15:38

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a délutáni órákban egy nagy fa dőlt a vasúti pálya mindkét vágányára Gödöllő és Isaszeg között. A természeti csapás következtében az egyik vágány felett a felsővezeték is megrongálódott. A történtek miatt Gödöllő és Isaszeg között leállt a vasúti közlekedés. A Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon utazók jelentős, 30-240 perc közötti késésre számíthatnak a késő délutáni és esti időszakban.

Az utasok elszállítása érdekében a H8-as jelű gödöllői HÉV teljes vonalán és a Budapest Örs vezér tere és Pécel között közlekedő buszokon elfogadják a MÁV-START által kiállított érvényes menetjegyeket és bérleteket a közlekedés helyreállításáig. Egyes vasúti szerelvények Isaszegről, valamint Gödöllőről fordulnak vissza személyvonatként.

A katasztrófavédelem szakemberei megkezdték a fa eltávolítását, ezt követően – az előírt vizsgálatok után – az egyik vágány felsővezetékét mielőbb visszakapcsolják a hálózatba a MÁV szakemberei. A menetrend szerinti közlekedés várhatóan csak a késő esti órákra állhat helyre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online