Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újra Családbarát munkahely a Gödöllő COOP Zrt.

2013-10-28 17:45:41

Családbarát munkahely díjakat adott át Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára október 25-én a Magyar Tudományos Akadémia felolvasótermében. Az idei kitüntetettek között ismét ott volt a Gödöllő COOP Zrt., amely különdíjat kapott családbarát törekvéseiért.

A Családbarát munkahely-pályázatot 2000 óta hirdetik meg minden évben. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkársága 2011-től megújult formában, újragondolt tartalommal díjazza a családbarát módon működő kis-, közép- és nagyvállalatokat, költségvetési szervezeteket a cím odaítélésével.
A magasrangú elismerést a Gödöllő COOP már egymást követő második évben érdemelte ki: résszint a meglévő, emberközpontú irányítási politikája alapján, részint a pályázatában megvalósításra vállalt előremutató projektelemek miatt.

A cég családbarát projektjének részét képezi – többek között – a munkavállalók számára tartott egészséges életmód-képzés, az 50 év feletti munkatársaknak biztosított stressz-kezelés és burn-out tréning, valamint a kisgyermekes dolgozókat érintő időgazdálkodási tréning. Ezen felül családi napot, nyugdíjas találkozót szerveznek, illetve a projektmunka szerves részét képezi majd az eredmények széles körű, belső és külső kommunikációja is. A tervezett tevékenységek kettős célt szolgálnak: a munkatársak kiegyensúlyozottságát, valamint ebből fakadóan a munkatársak által végzett tevékenység javuló hatékonyságát.

Az elismerést Borsi Istvánné kereskedelmi igazgató és Dúl Nándor marketing vezető vette át Soltész Miklós államtitkártól (középen)

A Gödöllő COOP Zrt. esetében a Családbarát Munkahely díj nem egyedülálló, ilyen jellegű elismerés. A korábbi években a vállalkozás elnyerte a Közép-magyarországi Regionális Minőségi Díjat és a Magyar Üzleti Etikai Díjat is. A cég a kizárólag magyar tulajdonú COOP üzletlánc tagja, és Gödöllőn, valamint a környékbeli településeken jelentős, elismerten etikus foglalkoztató.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online