Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Meccslabdáról vesztett Linzben a TEVA-hatos

2013-10-26 22:02:05

Közép-európai Liga (MEVZA) 2. forduló:
Askö Linz-STEG
(osztrák) – TEVA-Gödöllői RC 3-2 (17, 21, -14, -20, 14)
Gödöllő: SZAKMÁRY, HACKL, Csengeri, Kriegel Zs., Széles, Lutter. Cserék: Lékó (liberó), Antal, Erdős, Mester.

Mindkét csapat vereséggel kezdte a Közép-európai Liga 2013/2014-es idényét. Városunk hatosa a bajnoki címvédő Vasastól szenvedett vereséget hazai környezetben, míg a linziek a másik osztrák formációtól, a bécsi Post Schwechat társulatától kaptak ki otthonukban, 3-1 arányban. Adódott a kérdés: melyik alakulat gazdagítja pontjainak számát az ütközet után?

Nos, mindkettő megtette, hiszen ötszettes csatában dőlt el a mérkőzés sorsa. Városunk együttese sok hibával kezdte a találkozót, majd az edzői beavatkozást követően magára talált Szalay Attila formációja. Olyannyira, hogy a döntő játszmában, 14-13-nál meccslabdája is volt, ám ekkor megállt a tudomány, és a linziek, zsinórban három pontot termelve, megnyerték az összecsapást.

Szalay Attila nem volt felhőtlenül boldog a meccs után. Annyit mondott: az első két játszma után kénytelen voltam belenyúlni a csapatba, ami bejött. Sajnálom, hogy a találkozó végén a figyelmetlenségek miatt elúszott a győzelem. Ettől függetlenül, úgy érzem, alakul a játékunk.

Két forduló alapján a TEVA-Gödöllői RC együttese 2 ponttal, 4-6-os szett- és 204-209-es pontaránnyal a 7. helyen áll a nyolc csapatot számláló mezőnyben. A gödöllői lányok a következő, november 2-án, szombaton 18 órakor esedékes fordulóban az osztrák SVS Post Schwechat csapatát fogadják az egyetemi sportcsarnokban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online