Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megszépült a Don Bosco óvoda Mogyoródon

2013-10-21 12:49:15

Társadalmi felelősségvállalás keretében újult meg a mogyoródi Don Bosco óvoda. A Kapsch infokommunikációs cég anyagi támogatásával megszépült intézmény ünnepélyes átadását október 18-án rendezték meg – olvasható a Pest Megyei Kormányhivatal közleményében.

A mogyoródi Don Bosco óvoda eddig csupán egyetlen, vegyes célokat szolgáló nagyteremmel rendelkezett. Az átépítéssel a gyerekek végre kifejezetten az ő testi fejlődésüket szolgáló helyiséget vehetnek birtokba.
- Az új tornateremmel régi vágyunk és egyben az erre vonatkozó EU-direktíva is teljesült, így az óvodások számára magasabb színvonalon, változatosabb mozgási lehetőségeket tudunk biztosítani – emelte ki Varga Györgyné, az óvoda vezetője.


A felújított óvodát az ünnepség keretében Beer Miklós váci megyéspüspök áldotta meg, az eseményen részt vett Kiss Attila, a Pest Megyei Kormányhivatal kabinetfőnöke (képen jobbra, elől) és Urbanics Gábor, a Gödöllői Járási Hivatal vezetője (képen jobbra, hátul) is.

A Kapsch kiemelt feladatának tekinti az oktatás és az egészségügy támogatását Magyarországon. Számos gyermek-egészségügyi alapítványt támogatnak, anyagi segítséget nyújtottak a sziráki általános iskola újjáépítéséhez, a kolontári általános iskolának pedig informatikai eszközöket adományoztak.
- A következő generációk szellemi és testi fejlődéséhez – a képzett és elkötelezett pedagógusok mellett – nagy szükség van a megfelelő infrastrukturális feltételek biztosítására is. A Kapsch ebben tud és szeretne a jövőben is segíteni – nyilatkozta Fülöp István, a Kapsch CarrierCom Kft. ügyvezető igazgatója.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online