Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kudarchoz vezetett a gyatra helyzetkihasználás

2013-10-19 16:11:50

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 10. forduló:
Érdi VSE – Gödöllői SK 4-0
(1-0)

Eddigi 20 pontjukból 13-at (4 győzelem és 1 döntetlen) hazai környezetben termeltek a házigazdák, miközben Jenei Sándor együttese látogatóként csupán egyszer diadalmaskodott a mostani bajnokságban. Ezen adatok alapján esélyesebbnek mutatkozott a győzelemre a tavaly még NB III-ban játszott érdi különítmény.

Ha akaratlanul is, de a gödöllői tizenegy beleesett a futball íratlan szabályai között vezető helyen számon tartott csapdába. Nevezetesen abba, hogy a kihagyott helyzetek az esetek többségében visszaütnek. A vendégek a találkozó elején több ziccert is elhibáztak, a rutinos vendéglátók viszont remek érzékkel használták ki az adódó lehetőségeket.

Az érdiek a 44. percben szerezték meg a vezetést, majd a térfélcserét követő első percben, egy tizenhatoson belüli kezezésért megítélt büntetőből Kovács Béla megduplázta góljai számát, és csapata előnyét.
A megnyugtató különbségű eredmény tudatában a házigazdák türelmesebben játszhattak, aminek a 71. percben Patkó György révén, majd a lefújás előtt nem sokkal Csizmadia Zoltán jóvoltából meglett a találatokban is megmutatkozó hozadéka, és ezzel az összességében fölényes érdi diadal is.

Tíz forduló után a Gödöllői SK együttese 13 ponttal, 14-19-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll.
Következik: Gödöllői SK – Törökbálinti TC (Pest megyei I. osztály, 11. forduló) október 26., szombat 13.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online