Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Átjárhatatlan lesz a Szabadság téri HÉV-csomópont

2013-10-17 09:19:49

Komoly kihívások elé nézhetnek a Gödöllőn autózók az előttünk álló hétvégén. A Szabadság téri HÉV-átjáró felújítása miatt forgalomelterelés lesz a városban október 18-án, pénteken 21 órától október 21-én, hétfőn 6 óráig.

Hírportálunk értesülése szerint a belváros gépjármű-közlekedését alaposan felbolygató munkálatok miatt a Dózsa György útról Aszód felé, illetve Aszód felől az M3-as autópálya felé tartó autósokat a Szilhát utca – Szőlő utca – Mátyás király utca – Hunyadi János utca –Testvérvárosok útja útvonalra terelik.
Akik a sztráda felől Budapest irányába, illetve a főváros felől az autópálya felé kívánnak haladni, a Kossuth Lajos utca –Táncsics Mihály út útvonalat követhetik.
Az Isaszeg felől érkezők az Ady sétány – Állomás utca –Szabadság út – Testvérvárosok útja – Hunyadi János utca – Mátyás király utca – Szőlő utca – Szilhát utca érintésével érhetik el a Dózsa György utat, ha az M3-as felé akad dolguk. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik az autópálya irányából Isaszeg felé tartanak. A terelőutakat a térképen pirossal jelöltük.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online