Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Penz András a DK jelöltje a gödöllői választókörzetben

2013-10-15 08:48:13

Október 12-én, a Demokratikus Koalíció (DK) harmadik kongresszusán megnevezték a jövő évi országgyűlési képviselőválasztáson az ellenzéki párt színeiben indítani tervezett jelölteket. A 106 kiválasztott között színpadra szólították Penz Andrást is, aki a dolgok jelenlegi állása szerint a gödöllői központú Pest megyei 6-os számú választókerületben számíthat majd a voksokra.

Penz András 63 éves, végzettségét tekintve közgazdász. Kistarcsán él élettársi kapcsolatban, és 4 gyermeket nevel. Egyéni vállalkozóként pénzügyi- és ingatlan tanácsadással foglalkozik. Elmondása szerint hosszú évek vezetői tapasztalata után kénytelen volt megismerkedni a kényszervállalkozói lét „szépségeivel”.

Megkeresésünkre úgy fogalmazott, változást szeretne: több Európát, több köztársaságot, több szabadságot és több szolidaritást. Ezt ma a DK képviseli legkövetkezetesebben. A DK kezdettől fogva az összefogás pártja, mégis kénytelen önállóan indulni, hiszen az MSZP és az Együtt-PM között létrejött megállapodás a demokratikus ellenzék többi szereplőjét kizárta a kettejükre szűkített csonka összefogásból.
- Mégis bízom az utolsó pillanatig a szélesebb összefogás lehetőségében, a minden ellenzéki erő által támogatható egyéni jelöltek közös kiválasztásában, a kölcsönös, tisztességes és méltányos visszalépésekben. Addig azonban keményen, megalkuvás nélkül, következetesen kampányolunk az Orbán-rezsim nullára csökkentése érdekében. A Magyar Köztársaság és Pest megye valamennyi települése, országunk minden polgára többet, jobbat érdemel.


Penz András aktivitását a gödöllőiek is láthatták már, ha máshol nem, április 25-én, a város főterén, amikor egyike volt azoknak, akik a köztársaság temetésére kartonpapírból készített koporsót a képletes gyászmenet idején a válluk fölé tartották.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online