Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Javában tart a Látni és látszani kampány felkészülési időszaka

2013-10-14 15:40:24

Tekintettel a beköszöntött őszre, az évszakra jellemző ködös reggelekre, valamint a korai sötétedésre, október eleje óta a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság is csatlakozott a Látni és látszani elnevezésű országos kampányhoz, ami december 15-én zárul.

Az akció keretében bizonyos szervizekben lehetőség nyílik a személyautók, a tehergépjárművek, valamint a motorkerékpárok világítástechnikai berendezéseinek ingyenes átvizsgálására, míg a gépjárművezetők – ugyancsak térítésmentesen – megvizsgáltathatják látásukat a kampányhoz csatlakozott optikákban.

A járműveket Gödöllőn a Harasztker Kft. munkatársai várják (Haraszti út 5., telefon: 06-28/512-035, nyitva: hétfőtől péntekig 8 és 16.30 óra között), a vezetők pedig az MSE Optika (Petőfi tér 3., telefon: 06-28/417-367, nyitva: hétfőtől csütörtökig 9 és 17 óra között, pénteken 10 és 18 óra között, szombaton 9 és 12 óra között) szolgáltatását vehetik igénybe.

Az akció, természetesen, nem öncélú. November 7-e és december 15-e között fokozott rendőri jelenlétre számíthatnak az autósok a Pest megyei utakon. Az ellenőrzések főként a járművek világítástechnikai berendezéseinek működőképességére, azok rendeltetésszerű használatára terjednek ki.
Az ingyenesen elvégzett átvizsgálásról a szerviz minden esetben igazolólapot állít ki, amit a járművezető be tud mutatni az intézkedő rendőrnek, ezzel jelentősen csökkentve az ellenőrzés időtartamát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online