Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőre érkezik a tánc királynője

2013-10-06 12:03:38

Ki ne ismerné a világ egyik legnépszerűbb táncának, az ír sztepptáncnak jeles férfi vezéralakjait? A világ azonban újabban már egy hölgyért rajong ebben a műfajban. Nevezetesen Catherine Gallagher-ért, aki Írország nemzeti bajnoka és többszörös világbajnok is. Az ír sztepptánc dívája fergeteges sikert arat modern koreográfiáival a világ nagyszínpadain, és Párizs, London, valamint Bécs után örömmel látogat el Gödöllőre, a Szent István Egyetem sportcsarnokába.

Igen, október 12-én, szombaton 19 órától a hely- és környékbeliek testközelből csodálhatják meg a Queen of the Dance (A tánc királynője) frenetikus, élőzenekaros fellépését városunkban. Néhány méteres távolságból láthatják azt, ahogy a géppuskalábú táncosokból álló társulat tagjainak szabad szemmel szinte követhetetlen lábdobogása eksztázis-közeli hangulatot teremt. Másodpercenként akár tizenötöt koppantva.

A kétszer 50 perces világszínvonalú produkció főszereplője, Catherine Gallagher mellett szólistaként egy másik híresség, az ír sztepptánc halhatatlan ikonja, Michael Flatley Las Vegas-i csoportjának kiemelt férfi táncosa, Barry John Gallagher is színpadra lép a gödöllői egyetem sportcsarnokában. Ízelítő:


A Queen of the Dance felejthetetlen élményt ígérő előadására jegyek korlátozott számban még kaphatók. A színpaddal szembe, középre és helyre szóló jegyeket 6.900 forintért kínálják. A lelátó padsoraira érkezési sorrendben érvényes belépők ára 5.900 forint, míg az állóhelyre szóló jegyek 4.900 forintért kaphatók.
Hogy hol? Gödöllőn (06-20) 290-5632-es a telefonszámon, a Kódex Internet Kávézóban (Petőfi tér 13.), az IBUSZ Irodában (Petőfi tér 3.), illetve a Művészetek Háza Gödöllő épületében működő jegyirodában (Szabadság út 6.). Ezen kívül a kistarcsai lottózóban (Szabadság út 22.), az www.irishdance.hu weboldalon, valamint az Interticket országos hálózatában is beszerezhetők a belépők.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online