Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő is csatlakozott az Országos Könyvtári Napokhoz

2013-10-05 09:42:11

Október 7-e és 13-a között rendezik meg az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatát településünkön, a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ Dózsa György út 8. szám alatt található épületében.

Mintegy feltéve a koronát a változatos eseményekre, október 13-án 10 és 17 óra között a Könyves vasárnappal zárul a kulturális kínálat. Egész délelőtt folyamatosan zajlanak az őszi kézműves foglalkozások, és lesz családi vetélkedő, Kozák Anikó textilmesék foglalkozása, illetve sakk party is. Az Álomzug Társulás Szépenszóló fütyöri című műsora 10.30 órakor kezdődik, egy órával később a Bóbita zenekar koncertjét rendezik meg, majd 13 órakor átadják az Év Olvasója díjat.
Délután 4 órakor megnyitják Lőrincz Ferenc gödöllői festőművész kiállítását, és ezzel egyidejűleg bemutatják Fuszenecker Ferenc: A Táj(kép), amint festi magát című, Lőrincz Ferencről készített filmjét.

Az ingyenesen felkereshető programokon kívül, 10 és 16 óra között a gödöllői könyvtár valamennyi szolgáltatása igénybe vehető. Nyílt nap lesz a zenei- és video-részlegben, beiratkozási akcióval várják az érdeklődőket, és a kikölcsönzött könyvek visszavitelével elmaradt olvasók élhetnek a megbocsátás napja adta lehetőséggel.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online